Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16312
Название: Переваги використання сироваткових білків у технологіях збивних цукерок
Авторы: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Ключевые слова: попит
збивні цукерки
кондитерські вироби
demand
churned candy
confectionery
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Каліновська, Т. В. Переваги використання сироваткових білків у технологіях збивних цукерок/ Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 97-98
Краткий осмотр (реферат): Розробка нового асортименту кондитерських виробів вимагає враховувати сучасні тенденції здорового харчування з метою створення продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності, збагачених фізіологічно цінними харчовими речовинами. Development of a new range of confectionery needs to take into account modern healthy eating trend to create products of high food and biological value of enriched physiologically valuable nutrients.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16312
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
66.pdf89.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.