Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16312
Назва: Переваги використання сироваткових білків у технологіях збивних цукерок
Автори: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Ключові слова: попит
збивні цукерки
кондитерські вироби
demand
churned candy
confectionery
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Каліновська, Т. В. Переваги використання сироваткових білків у технологіях збивних цукерок/ Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 97-98
Короткий огляд (реферат): Розробка нового асортименту кондитерських виробів вимагає враховувати сучасні тенденції здорового харчування з метою створення продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності, збагачених фізіологічно цінними харчовими речовинами. Development of a new range of confectionery needs to take into account modern healthy eating trend to create products of high food and biological value of enriched physiologically valuable nutrients.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16312
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
66.pdf89.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.