Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16356
Назва: Дослідження якості паштетів збагачених рослинними добавками
Інші назви: Research as pastes enriched with herbal supplements
Автори: Безкоровайна, Вікторія Сергіївна
Хижняк, Ольга Олександрівна
Bezkorovayna, Victoria
Khyzhnyak, Olga
Ключові слова: жири
залізо
паштетні вироби
білки
жиры
железо
паштетные изделия
белки
fats
iron
pashtetni products
proteins
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Безкоровайна, В. Дослідження якості паштетів збагачених рослинними добавками / В. Безкоровайна, О. О. Хижняк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 143-144
Короткий огляд (реферат): Різноманітні паштетні вироби є першими продуктами на основі м'яса, з якими стикається в своєму житті більшість споживачів: уже в шестимісячному віці, згідно з приписами дієтологів, дитина має одержувати біологічно повноцінні білки, жири, залізо в легкій для засвоювання формі, тобто м'ясо у прийнятній для годування малюків формі дрібнодисперсних паст.Разнообразные паштетные изделия являются первыми продуктами на основе мяса, с которыми сталкивается в своей жизни большинство потребителей: уже в шестимесячном возрасте, согласно предписаниям диетологов, ребенок должен получать биологически полноценные белки, жиры, железо в легко усвояемой форме, то есть мягкие мясо в приемлемой для кормления малышей форме мелкодисперсных паст.Various pashtetni products are the first products based on meat faced in their lives, most consumers: as early as age six-month, according to the prescriptions of dietitians, the child should receive biologically complete proteins, fats, iron in an easy to digestible form, ie m 'meat at an affordable feeding babies form fine paste.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16356
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99.pdf112.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.