Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16357
Название: Нетрадиційна олієвмісна сировина в Україні
Авторы: Галицька, Лілія Юріївна
Хижняк, Ольга Олександрівна
Ключевые слова: олія
жирні кислоти
вітаміни
oil
fatty acids
vitamins
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Галицька, Л. Ю. Нетрадиційна олієвмісна сировина в Україні / Л. Ю. Галицька, О. О. Хижняк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 144-146
Краткий осмотр (реферат): Сучасні тенденції формування здорового раціону харчування диктують необхідність створення нових продуктів з підвищеною біологічною і фізіологічною цінністю, з цією метою доцільно використовувати природну олійну сировину, що містить збалансований комплекс жирних кислот, білків і біологічно активних ліпідів, у тому числі каротиноїдів і токоферолів, а також мінеральних елементів. Modern trends in the development of a healthy diet requires a new product with high biological and physiological value, for this purpose it is advisable to use natural oilseeds containing a balanced set of fatty acids, proteins and bioactive lipids, including carotenoids and tocopherols, and minerals elements.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16357
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
100.pdf99.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.