Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16512
Название: Вплив роботи витраченої під час замішування на якість дріжджового тіста
Авторы: Кравченко, Олександр Іванович
Теличкун, Володимир Іванович
Ключевые слова: дріжджове тісто
оброблення тіста
замішування
processing dough
mixing
dough
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Кравченко, О. Вплив роботи витраченої під час замішування на якість дріжджового тіста / Олександр Кравченко, Володимир Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 27-28.
Краткий осмотр (реферат): Раціональним режимом є замішування з витратою питомої роботи 25 Дж/г що відповідає 15 хв. на лабораторній установці з частотою обертання робочих органів 0,8 об/с, ці умови є сприятливими для подальшого оброблення тіста. Rational mode is mixing with the consumption share of 25 J / g, which corresponds to 15 min. on a laboratory setup with speed working of 0.8 rev / s, these conditions are favorable for further refinement of the test.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16512
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
14.pdf1.11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.