Friction at bread cutting by a disk knife

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Friction negatively influences quality of a cutting. The bread structure fails, occurs spalling, bread adheres to a knife.

Опис

Ключові слова

тертя, якість різання, хліборізки, хлеборезки, качество резки, трение, cutting quality, friction, bread, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Friction at bread cutting by a disk knife / Bogdan Lukianenko, Oleksii Gubenia, Volodymyr Telychkun, Stefan Stefanov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 77-78.