Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16619
Назва: Використання комбінованих пакувальних матеріалів у технологічних лініях виробництва харчової продукції
Автори: Мигович, Василь
Сензюк, Сергій
Бурдейний, Олег Романович
Костюк, Володимир Степанович
Ключові слова: харчова продукція
багатошарові плівки
комбіновані пакувальні матеріали
food products
multilayer films
composite packaging materials
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Використання комбінованих пакувальних матеріалів у технологічних лініях виробництва харчової продукції / Василь Мигович, Сергій Сензюк, Олег Бурдейний, Володимир Костюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 174-175.
Короткий огляд (реферат): Багатошарові плівки та комбіновані матеріали для пакування харчових продуктів з'явилися з 60-х років минулого століття, але і сьогодні темпи їх промислового використання у виробництві і впровадження нових видів постійно ростуть (стабільно близько 5% у рік). Це пояснюється високими споживчими якостями, привабливим зовнішнім виглядом, відмінними фізико-хімічними показниками, широким вибором компонентів і добавок, що надають матеріалу практично любі необхідні властивості. Multilayer films and composite materials for food packaging were 60 years of the last century, but today the pace of their industrial use in the production and introduction of new species continually growing (stable around 5% per year). This is due to high consumer qualities, attractive appearance, excellent physical and chemical parameters, a wide choice of components and additives that provide the material needed virtually odor properties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16619
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99.pdf113.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.