Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Експериментально підтверджено залежність кількості зв'язаної води в тканинах плодового тіла гриба «Печериця» від поточного значення його вологості при сушінні. The dependence of the amount of bound water in the tissues of the fruiting body of the mushroom "Champignon" on the current value of its humidity during drying was experimentally confirmed.

Опис

Ключові слова

грибні порошки, сушіння, гриби, mushrooms, drying, mushroom powder, кафедра електропостачання і енергоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Роман, Т. Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння / Тетяна Роман, Олександр Мазуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 374-376.