Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17037
Title: Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом
Authors: Безкоровайна, Вікторія Сергіївна
Максименко, Олена
Keywords: паштет печінковий
збагачення продуктів
мікроелементний склад
liver pate
enrichment
trace element composition
Issue Date: 2014
Citation: Безкоровайна, В. Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом / Вікторія Безкоровайна, Олена Максименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 708-709.
Abstract: В роботі представлені результати аналізу, з яких видно, що збагачений паштет містить більшу кількість визначуваних мікроелементів, ніж звичайний. This paper presents the results of analysis which shows that enriched paste contains more definable trace elements than usual.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17037
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
421.pdf131.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.