Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17037
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезкоровайна, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorМаксименко, Олена-
dc.date.accessioned2014-10-01T12:04:44Z-
dc.date.available2014-10-01T12:04:44Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБезкоровайна, В. Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом / Вікторія Безкоровайна, Олена Максименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 708-709.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17037-
dc.description.abstractВ роботі представлені результати аналізу, з яких видно, що збагачений паштет містить більшу кількість визначуваних мікроелементів, ніж звичайний. This paper presents the results of analysis which shows that enriched paste contains more definable trace elements than usual.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectпаштет печінковийuk_UA
dc.subjectзбагачення продуктівuk_UA
dc.subjectмікроелементний складuk_UA
dc.subjectliver pateuk_UA
dc.subjectenrichmentuk_UA
dc.subjecttrace element compositionuk_UA
dc.titleВизначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливомuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
421.pdf131.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.