Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17292
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШутюк, Віталій Володимирович-
dc.contributor.authorБессараб, Олександр Семенович-
dc.contributor.authorВасиленко, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2014-10-14T13:49:33Z-
dc.date.available2014-10-14T13:49:33Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationШутюк, В. В. Дослідження регідратаційних властивостей сушених плодів і овочів / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, С. М. Василенко // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції, 13-17 жовтня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 163.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17292-
dc.description.abstractВ роботі розглянуто процес регідратації за різних значень температур для різних продуктів. Результати досліджень поглинання води під час регідратації фруктів і овочів показують, що залежність зміни вологовмісту від температури можна описати кінетичною моделлю першого порядку. We consider the process of rehydration at different temperatures for different products. The research results of water absorption during rehydration of fruits and vegetables show that dependence of moisture content on temperature can be described by a kinetic model of the first order.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectрегідратаціяuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectплодиuk_UA
dc.subjectrehydrationuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectvegetablesuk_UA
dc.subjectfruitsuk_UA
dc.subjectкафедра теплоенергетики та холодильної техніки-
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleДослідження регідратаційних властивостей сушених плодів і овочівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14 10 14 schutyuk MNK.pdf276.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.