Коефіцієнти енергетичної ефективності теплотехнологічного комплексу цукрового заводу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

ресурсів в цукровому виробництві, що базується на використанні як бази порівняння розробленої ідеалізованої схеми теплотехнологічного комплексу. The technique of analyzing the efficiency of fuel and energy resources in the sugar industry, based on the use as a basis for comparison of the idealized scheme developed by the heat of a technological complex.

Опис

Ключові слова

цукровий завод, ефективність, енергія, паливо, sugar factory, efficiency, energy, fuel, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Коефіцієнти енергетичної ефективності теплотехнологічного комплексу цукрового заводу / С. М. Самійленко, Т. П. Василенко, С. М. Василенко, В. В. Шутюк // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції.– К. : НУХТ, 2014. – С. 543.