Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду. Досліджено залежність показника відновлюваності сушеного продукту від хімічного складу та структури тканин плодів, що піддають зневодненню.

Опис

Ключові слова

сушіння глоду, відновлюваність глоду, мікробіологічне обсіменіння, сушка боярышника, восстанавливаемость боярышника, микробиологическое обсеменение, drying hawthorn, recoverability hawthorn, microbiological contamination, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук / Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2013. - Вип. 43, Т. 2. - С. 62-66.

Зібрання