Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1748
Название: Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України
Авторы: Ємцев, Віктор Іванович
Ключевые слова: м’ясна галузь
meet industry
кафедра економіки праці та менеджменту
конкурентоспроможність
сировинна база
економічні відносини
продовольча безпека
competitiveness
raw materials
economic relations
product security
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Ємцев, В. І. Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м ’ясної промисловості України / В. І. Ємцев // Науковий Вісник Ужгородського Університету.Економіка. - 2011. - Спецвипуск 33, Ч. 1.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції.
Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1748
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Theoretical and practical.pdf3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.