Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1748
Название: | Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України |
Авторы: | Ємцев, Віктор Іванович |
Ключевые слова: | м’ясна галузь meet industry кафедра економіки праці та менеджменту конкурентоспроможність сировинна база економічні відносини продовольча безпека competitiveness raw materials economic relations product security |
Дата публикации: | 2011 |
Библиографическое описание: | Ємцев, В. І. Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м ’ясної промисловості України / В. І. Ємцев // Науковий Вісник Ужгородського Університету.Економіка. - 2011. - Спецвипуск 33, Ч. 1. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції. Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1748 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Theoretical and practical.pdf | 3 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.