Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17524
Title: Фітопорошки для здорового харчування
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Пшеницький, Олег Геннадійович
Keywords: здорове харчування
сучасні технології
фітопорошки
healthy food
modern technology
fitoporoshky
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Сімахіна, Г. О. Фітопорошки для здорового харчування / Г. О. Сімахіна, О. Г. Пшеницький / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 44.
Abstract: Сучасні технології дозволяють інтенсивно розвивати виробництво порошкових напівфабрикатів практично з будь-яких видів рослинної сировини, включаючи вторинні сировинні ресурси. Modern technologies allow to rapidly develop the production of semi-finished powder with almost any type of plant material, including secondary raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17524
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
037.pdf892.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.