Фітопорошки для здорового харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Сучасні технології дозволяють інтенсивно розвивати виробництво порошкових напівфабрикатів практично з будь-яких видів рослинної сировини, включаючи вторинні сировинні ресурси. Modern technologies allow to rapidly develop the production of semi-finished powder with almost any type of plant material, including secondary raw materials.

Опис

Ключові слова

здорове харчування, сучасні технології, фітопорошки, healthy food, modern technology, fitoporoshky, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Фітопорошки для здорового харчування / Г. О. Сімахіна, О. Г. Пшеницький / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 44.