Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17565
Title: Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість» на структурно-механічні властивості тіста хлібців висівкових
Authors: Халікова, Есма Фаїківна
Білик, Олена Анатоліївна
Федорова, Тетяна Олексіївна
Keywords: хлібобулочні вироби
пивний білок
тісто
bread
beer protein
dough
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Халікова, Е. Ф. Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість» на структурно-механічні властивості тіста хлібців висівкових / Е. Ф. Халікова, О. А. Білик, Т. О. Федорова / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-1