Ювілей університету і ювілей кафедри зустрічаємо вагомими здобутками

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті висвітлено історію створення Національного університету харчових технологій, його структуру та здобутки. Представлено інформацію про кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів, зокрема історію її створення та розвитку, наукові досягнення та наукові школи. The article describes the history of creation of the National University of food technologies, its structure and achievements. Provides information about the Department of technology of bakery and confectionery products, in particular, the history of its creation and development, scientific achievements and scientific schools.

Опис

Ключові слова

наукові школи, НУХТ, вчені, наукові розробки, scientific schools, NUFT, scientists, scientific developments, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Ювілей університету і ювілей кафедри зустрічаємо вагомими здобутками / В. М. Ковбаса, Ю. В. Бондаренко, А. М. Грищенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2014. – № 1 (110). – С. 3-4.

Зібрання