Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17793
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСизоненко, Оксана Ивановна-
dc.contributor.authorКрапивницкая, Ирина Алексеевна-
dc.contributor.authorКарпович, Инна Витальевна-
dc.contributor.authorSizonenko, Oksana-
dc.contributor.authorKrapivnitska, Iryna-
dc.contributor.authorKarpovich, Inna-
dc.date.accessioned2014-10-29T11:59:59Z-
dc.date.available2014-10-29T11:59:59Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСизоненко, О. І. Особливість отриманння харчового сиропу підвищеної біологічної цінності із цукрових буряків / О. І. Сизоненко, І. О. Крапивницька, І. В. Карпович // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 143.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17793-
dc.description.abstractТрадиційною сировиною для виробництва цукру в Україні є цукрові буряки. Асортимент продукції бурякоцукрового виробництва спрямований на випуск цукру-піску, цукру-рафінаду, рідкого цукру, де основною речовиною є сахароза. Всі речовини, які екстрагуються із цукрових буряків, вважаються шкідливими щодо отримання сахарози і їх за прийнятою термінологією відносять до нецукрів.Традиционным сырьем для производства сахара в Украине сахарная свекла. Ассортимент продукции свеклосахарного производства направлен на выпуск сахара-песка, сахара-рафинада, жидкого сахара, где основным веществом является сахароза. все вещества, которые экстрагируют из сахарной свеклы, считаются вредными по получения сахарозы и их по принятой терминологии относят к нецукрив.The traditional raw material for sugar production in Ukraine is sugar beets. The product range is aimed at the production of beet sugar output sugar, refined sugar, liquid sugar, where the main substance is sucrose. everyone substances extracted from sugar beets, considered harmful regarding sucrose receiving them by common terminology referred to netsukriv.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectцукровий бурякuk_UA
dc.subjectхарчовий сиропuk_UA
dc.subjectбиологическая ценностьuk_UA
dc.subjectпищевой сиропuk_UA
dc.subjectсахарная свеклаuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.subjectsugar beetuk_UA
dc.subjectfood syrupuk_UA
dc.subjectкафедра технології цукру і підготовки води-
dc.titleОсобливість отримання харчового сиропу підвищеної біологічної цінності із цукрових буряківuk_UA
dc.title.alternativeFeature obtain food syrup increased biological value of sugar beetuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
135.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.