Насіння кунжуту як нетрадиційна сировина для виробництва олій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Перспективним для закладів ресторанного господарства є розроблення принципово нових технологій високоякісної продукції з сільськогосподарської сировини, що має оздоровчий вплив на організм людини у поєднанні з відмінними смаковими властивостями. Perspective for institutions restaurants is to develop fundamentally new technologies of high-quality agricultural products from material that has a healthy effect on the human body, combined with excellent flavoring properties.

Опис

Ключові слова

олія, фітостерин, насіння кунжуту, oil, phytosterols, sesame seeds, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Гулевата, М. А. Насіння кунжуту як нетрадиційна сировина для виробництва олій / М. А. Гулевата, С. І. Усатюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 172.