Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17869
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвчук, Яна Валеріївна-
dc.contributor.authorМалежик, Іван Федорович-
dc.contributor.authorДубковецький, Ігор Володимирович-
dc.date.accessioned2014-10-31T12:10:22Z-
dc.date.available2014-10-31T12:10:22Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЄвчук, Я. В. Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві / Я. В. Євчук, І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 184.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17869-
dc.description.abstractЖорсткі реалії конкуренції на ринку змушують виробників розширювати асортимент нової продукції, яка відрізняється від продукції конкурентів. Одним із способів підвищення харчової цінності хліба може бути удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної рослинної сировини, яка є не тільки джерелом енергії, але і біологічно активних речовин (вітамінів, лімітуючих амінокислот, харчових волокон і мінеральних речовин). Hard realities of market competition forced producers to expand range of new products, which is different from the competition. One of the ways to improve the nutritional value of bread can be improved technology bread production using non-traditional plant material that is not only source of energy, but also biologically active substances (vitamins, limiting amino acids, dietary fiber and minerals).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхлібопекарське виробництвоuk_UA
dc.subjectплоди глодуuk_UA
dc.subjectнетрадиційна лікарська сировинаuk_UA
dc.subjectbakery productionuk_UA
dc.subjecthawthornuk_UA
dc.subjectalternative medicinal raw materialsuk_UA
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництв-
dc.titleВикористання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництвіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
178.pdf969.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.