Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17881
Название: Інтенсифікація процесу екструзії
Авторы: Чепелюк, Олена Олександрівна
Теличкун, Володимир Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Ключевые слова: екструзія
тісто
матриця
адгезія
тиск
бродильно-формувальний агрегат
extrusion
dough
matrix
adhesion
pressure
fermentation-molding machine
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2006
Библиографическое описание: Чепелюк, О. О. Інтенсифікація процесу екструзії / О. О. Чепелюк, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Харчова і переробна промисловість. – 2006. - № 2. – С. 27 –29.
Краткий осмотр (реферат): Застосування екструзії в хлібопекарській промисловості для формування пшеничного дріжджового тіста в бродильно-формуючому агрегаті, порівняно з традиційними технологіями, дає змогу скоротити тривалість технологічного процесу, зменшити виробничі площі та вартість устаткування. Розглянуті способи інтенсифікації екструдування, які передбачають як вплив на властивості матеріалу, що формується, так і зміну конструкції формуючого обладнання. Application in bakery industry extrusion molding wheat yeast dough in the fermentation-molding machine, compared with the conventional technology, can reduce the duration of the process, to reduce production area and cost of equipment. The methods of intensification of extrusion, which include the influence of the properties of the molded material, and the change in the form of equipment design were observed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17881
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
опис інтенсифікація процесу екструзії.pdf3.84 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.