Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17881
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧепелюк, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorТеличкун, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorТеличкун, Юлія Станіславівна-
dc.contributor.authorChepeliuk, Olena-
dc.contributor.authorTelychkun, Volodymyr-
dc.contributor.authorTelychkun, Yuliia-
dc.date.accessioned2014-10-31T13:12:26Z-
dc.date.available2014-10-31T13:12:26Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationЧепелюк, О. О. Інтенсифікація процесу екструзії / О. О. Чепелюк, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Харчова і переробна промисловість. – 2006. - № 2. – С. 27 –29.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17881-
dc.description.abstractЗастосування екструзії в хлібопекарській промисловості для формування пшеничного дріжджового тіста в бродильно-формуючому агрегаті, порівняно з традиційними технологіями, дає змогу скоротити тривалість технологічного процесу, зменшити виробничі площі та вартість устаткування. Розглянуті способи інтенсифікації екструдування, які передбачають як вплив на властивості матеріалу, що формується, так і зміну конструкції формуючого обладнання. Применение экструзии в хлебопекарной промышленности для формования пшеничного дрожжевого теста в бродильно-формующем агрегате, по сравнению с традиционными технологиями, позволяет сократить продолжительность технологического процесса, уменьшить производственные площади и стоимость оборудования. Рассмотрены способы интенсификации экструдирования, которые предусматривают как влияние на свойства формуемого материала, так и изменение конструкции формующего оборудования. Application in bakery industry extrusion molding wheat yeast dough in the fermentation-molding machine, compared with the conventional technology, can reduce the duration of the process, to reduce production area and cost of equipment. The methods of intensification of extrusion, which include the influence of the properties of the molded material, and the change in the form of equipment design were observed.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectекструзіяuk_UA
dc.subjectтістоuk_UA
dc.subjectматрицяuk_UA
dc.subjectадгезіяuk_UA
dc.subjectтискuk_UA
dc.subjectбродильно-формувальний агрегатuk_UA
dc.subjectэкструзияuk_UA
dc.subjectтестоuk_UA
dc.subjectадгезияuk_UA
dc.subjectдавлениеuk_UA
dc.subjectбродильно-формующий агрегатuk_UA
dc.subjectextrusionuk_UA
dc.subjectdoughuk_UA
dc.subjectmatrixuk_UA
dc.subjectadhesionuk_UA
dc.subjectpressureuk_UA
dc.subjectfermentation-molding machineuk_UA
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titleІнтенсифікація процесу екструзіїuk_UA
dc.title.alternativeIntensification of the extrusion processuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
опис інтенсифікація процесу екструзії.pdf3.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.