Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків
Вантажиться...
Дата
1997
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглядається питання подовження терміну зберігання харчових продуктів з використанням магнітно-імпульсної обробки. Також наведені результати досліджень впливу даної обробки на термін зберігання та кількості мікроорганізмів сухих сніданків.
The article deals with question of lengthening period of storage of food products using magnetic pulse treatment. Also presented results of research effects of this treatment on the storage time and amount of microorganisms of breakfast cereals.
Опис
Ключові слова
екструзія, сухі сніданки, магнітно-імпульсна обробка, пакування, термін зберігання, extrusion, breakfast cereal, magnetic pulse treatment, packaging, storage time, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків / А. І. Українець, В. М. Ковбаса, В. В. Олішевський, А. О. Асауленко // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : зб. наук. праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 82.