Визначення міцності як показника структурно-механічних властивостей сухих сніданків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Як випливає з назви, в тексті йдеться про параметр міцності екструдатів, як важливого показника структурно-механічних властивостей. В ній повідомляється про залежність показника міцності від складу сировини та параметрів процесу. Приведено порівняння міцності різних видів екструдатів. As the title implies the article describes about strength parameter of extrudate as an important indicator of structural and mechanical properties. It is reported about dependence of strength indicator on the composition of raw materials and parameters of process. Presented comparing the strength of different types of extrudate.

Опис

Ключові слова

екструзія, сухі сніданки, добавка, структурно-механічні властивості, модифікований крохмаль, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, структурно-механические свойства, extrusion, cereal breakfast, additive, structural and mechanical properties, modified starch

Бібліографічний опис

Кобилінська, О. В. Визначення міцності як показника структурно-механічних властивостей сухих сніданків / О. В. Кобилінська, В. М. Ковбаса, І. П. Бондар // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : зб. наук. праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 43.

Зібрання