DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18042

Название: Визначення параметрів динамічної моделі процесу вирощування хлібопекарських дріжджів
Другие названия: Characterization of the dynamic model growing process of baking yeast
Авторы: Чорна, Юлія Олександрівна
Трегуб, Віктор Григорович
Chorna, Julia
Tregub, Victor
Ключевые слова: харчова промисловість
апарати
хлібопекарські дріжджі
пищевая промышленность
хлебопекарные дрожжи
аппараты
food
vehicles
baking yeast
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Чорна, Ю. О. Визначення параметрів динамічної моделі процесу вирощування хлібопекарських дріжджів / Ю. О. Чорна, В. Г. Трегуб // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 281.
Краткий осмотр (реферат): У ряді галузей харчової промисловості основні технологічні процеси проходять в апаратах періодичної дії (АПД). До них відносяться і апарати для вирощування хлібопекарських дріжджів. Особливістю систем управління АПД є те, що вони повинні вирішувати дві задачі: задачу логічного управління багатостадійним циклом апарату і задачу динамічного, бажано оптимального, управління робочої стадією.В ряде отраслей пищевой промышленности основные технологические процессы проходят в аппаратах периодического действия (АПД). К ним относятся и аппараты для выращивания хлебопекарных дрожжей. Особенностью систем управления АПД является то, что они должны решать две задачи: задачу логического управления многостадийным циклом аппарата и задачу динамического, желательно оптимального, управления рабочей стадией.In some sectors of the food industry key processes held in the apparatus batch (ADF). This includes devices for cultivation of baking yeast. The peculiarity of management ADF is they have to solve two problems: the problem of logical control multistage cycle system and the problem of dynamic, preferably optimal, management working stage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18042
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
270.pdf891,86 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback