Вплив пшеничного екструдованого борошна на процес кислотонакопичення в хлібному тісті

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі висвітлено питання впливу дозування екструдата борошна на швидкість кислотонакопичення тіста. Наведено результати досліджень дозування екструдату у кількості 5, 7 і 10 % до маси борошна. Зроблено висновки пояснюють доцільність додавання екструдованого борошна. The article deals with question of influence of dosage extrudate to wheat flour on the speed of acid-accumulation of dough. Results of research dosing of extrudate in quantities of 5, 7, 10% by weight of flour are presented. Conclusions explain the feasibility dosage of the extrudate.

Опис

Ключові слова

екструзія, кислотонакопичення, добавка, бродіння, декстрини, extrusion, acid-accumulation, additive, fermentation, dextrin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Вплив пшеничного екструдованого борошна на процес кислотонакопичення в хлібному тісті / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, В. М. Олефіренко // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 4-5.