Застосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В тезах висвітлено питання можливості отримання набухаючих видів крохмалю за допомогою екструдера. Текст дає цінну інформацію про переваги використання екструзійного методу обробки сировини. Приведені результати досліджень розчинності екструдованих видів крохмалю.

Опис

Ключові слова

екструзія, розчинність крохмалю, добавка, крохмальні зерна, модифікований крохмаль, экструзия, растворимость крахмала, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, крахмальные зерна, модифицированный крахмал, extrusion, solubility of starch, additive, starch grains, modified starch

Бібліографічний опис

Кобилінська, О. В. Застосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалів / О. В. Кобилінська, В. М. Ковбаса // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1997. – Вип. 21-22. – С. 6-7.