Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18087
Назва: Впровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів
Інші назви: Implementation of innovative methods of production bakery products - a way to save energy and material resources
Автори: Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Рачок, Віталій Вікторович
Telychkun, Volodymyr
Kravchenko, Alexander
Telychkun, Yuliia
Rachok, Vitalii
Ключові слова: агрегат
хлібопекарська продукція
лінія
хлебопекарная продукция
линия
unit
baking products
line
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Впровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. І. Кравченко та ін. // Ресурсо та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 9 вер. 2014р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 137-139.
Короткий огляд (реферат): Впровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Внедрение предложенного способа производства и разработанной конструкции смесительно-бродильно-формовочного агрегата позволяет значительно сократить технологический процесс производства хлебопекарной продукции, уменьшить количество технологического оборудования в линии, уменьшить капиталовложения на помещения занимаемые линией. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18087
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
koivis.pdf2.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.