Перспективність та актуальність досліджень електроконтактної обробки в харчових технологіях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Одним з важливих завдань розвитку харчових технологій є розробка та впровадження енергозберігаючих процесів теплової обробки харчових продуктів. Досить перспективним напрямом вирішення цієї проблеми є використання електротехнологій. One of the important tasks of Food Technology is the development and implementation of energy saving processes of thermal food processing. Quite promising direction to solve this problem is to use electrotechnologies.

Опис

Ключові слова

енергозберігаючі процеси, теплова обробка, харчові технології, energy-saving processes, heat treatment, food technology, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Перспективність та актуальність досліджень електроконтактної обробки в харчових технологіях / І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 378.