DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18210

Название: Вплив конструктивних параметрів гідроциклонного апарату на процес освітлення пивного сусла
Другие названия: The influence of design parameters hidrotsyklonnoho apparatus to process light beer wort
Авторы: Удодов, Сергій Олександрович
Марцинкевич, Леся Валентинівна
Udodov, Sergey
Martsynkevich, Lesya
Ключевые слова: пивне сусло
процес освітлення
гідроциклонний апарат
пивное сусло
гидроциклонний аппарат
процесс освещения
beer wort
the process of lighting
hidrotsyklonnyy machine
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Удодов, С. О. Вплив конструктивних параметрів гідроциклонного апарату на процес освітлення пивного сусла / С. О. Удодов, Л. В. Марцинкевич // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 406.
Краткий осмотр (реферат): Перед зброджуванням з гарячого охмеленого сусла необхідно видалити значну кількість завислих речовин, що утворилися в процесі кип'ятіння та негативно впливають на подальший процес приготування пива, а саме: знижують швидкість бродіння, ускладнюють фільтрацію пива та погіршують смакові якості готового напою. Перед сбраживанием из горячего охмеленного сусла необходимо удалить значительную количество взвешенных веществ, образовавшихся в процессе кипячения и негативно влияют на дальнейший процесс приготовления пива, а именно: снижают скорость брожения, затрудняют фильтрацию пива и ухудшают вкусовые качества готового напитка. Before fermentation of hot hopped wort is necessary to remove a significant amount of suspended solids that formed during boiling and negatively affect the subsequent process of brewing, namely reducing speed fermentation, filtration of beer and complicate impair taste of the finished drink.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18210
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
389.pdf902,57 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback