Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технології

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено матеріали використання нетрадиційної сировини у виробництві сухих продуктів екструзійної технології. Досліджено можливість застосування насіння льону, його вплив на органолептичні і фізико-хімічні властивості екструдатів.
The article presents the materials of the use of non-traditional raw materials in the production of dry food extrusion technology. Investigated the possibility of using flax seed, his influence on the organoleptic and physico-chemical properties экструдатов.

Опис

Ключові слова

сухі сніданки, екструзія, насіння льону, органолептичні показники, dry breakfasts, extrusion, flax seed, organoleptic parameters, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Зібрання