Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822
Назва: Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності
Інші назви: The development of products of extrusion of high biological value
Автори: Махинько, Людмила Василівна
Піддубний, Володимир Антонович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Шаран, Андрій Васильович
Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна
Kovbasa, Vladimir
Zapototska (Gerasymenko), Elena
Sharan, Andrey
Piddubny, Vladimir
Makhynko, Ludmila
Ключові слова: екструзія
экструзия
extrusion
екструдати
амінокислота
збалансованість
экструдаты
аминокислота
сбалансированность
extrusion product
amino acid
balance
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності / В. М. Ковбаса, Л. В. Махинько, О. В. Герасименко, А. В. Шаран, В. А. Піддубний // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. – № 1. – С. 29–31. 4.
Короткий огляд (реферат): В статті наведено матеріали щодо розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом проектування рецептурного складу.
В статье приведены материалы по разработке экструзионных продуктов со сбалансированным аминокислотным составом путем проектирования рецептурного состава.
The article contains materials on the development of extrusion products with a balanced amino acid composition by the design of the RX-ended.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mlvrepbc.pdf104.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.