Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1823
Назва: | Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії |
Автори: | Махинько, Людмила Василівна Ковбаса, Володимир Миколайович Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна Ковалевська, Єлизавета Іванівна Ємельянова, Ніна Олександрівна Піддубний, Володимир Антонович |
Ключові слова: | екструзія солодові екстракти жирова начинка в’язкість реологічні властивості extrusion malt extracts fat filling viscosity and rheological properties кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Дата публікації: | 2004 |
Бібліографічний опис: | Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, О. В. Запотоцька (Герасименко), Н. ОЄмельянова, Є. І. Ковалевська, В. А. Піддубний // Наукові праці НУХТ. – 2004. - № 15. – С. 68-70. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено можливість застосування солодових екстрактів як біологічно активних добавок до начинки при виробництві продуктів ко-екструзії. Встановлене раціональне дозування екстрактів, що підвищує харчову цінність готового продукту і забезпечує потрібні структурно-механічні та високі органолептичні характеристики начинок. Studied the possibility of application of malt extracts as biologically active additives to the stuffing in the manufacture of products co-extrusion. Set the rational dosing extracts, which increases the nutritional value of the finished product and providing the necessary structural-mechanical and high organoleptic characteristics of the fillings. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1823 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mlvvsevpce.pdf | 135.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.