Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1823
Назва: Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії
Автори: Махинько, Людмила Василівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна
Ковалевська, Єлизавета Іванівна
Ємельянова, Ніна Олександрівна
Піддубний, Володимир Антонович
Ключові слова: екструзія
солодові екстракти
жирова начинка
в’язкість
реологічні властивості
extrusion
malt extracts
fat filling
viscosity and rheological properties
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, О. В. Запотоцька (Герасименко), Н. ОЄмельянова, Є. І. Ковалевська, В. А. Піддубний // Наукові праці НУХТ. – 2004. - № 15. – С. 68-70.
Короткий огляд (реферат): Досліджено можливість застосування солодових екстрактів як біологічно активних добавок до начинки при виробництві продуктів ко-екструзії. Встановлене раціональне дозування екстрактів, що підвищує харчову цінність готового продукту і забезпечує потрібні структурно-механічні та високі органолептичні характеристики начинок.
Studied the possibility of application of malt extracts as biologically active additives to the stuffing in the manufacture of products co-extrusion. Set the rational dosing extracts, which increases the nutritional value of the finished product and providing the necessary structural-mechanical and high organoleptic characteristics of the fillings.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1823
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mlvvsevpce.pdf135.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.