Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи.
Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.

Опис

Ключові слова

екструдати, біологічна цінність, пилок квітковий, фізико-хімічні-властивості, розчинність, набухання, products of extrusion, biological value, flower pollen, physico-chemical properties, solubility, swelling, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243.

Зібрання