Вплив ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено доцільність застосування ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 у разі покращання якості хлібобулочних виробів з пшеничного борошна з середньою по силі клейковиною і нормальною автолітичною активністю в кількості 0,0005 % до маси борошна.
An expediency of enzyme BEL'ASE F10-2500 in the case of improving the quality of bakery products from wheat flour with an average of gluten strength and normal avtolitychnoyu activity in the amount of 0,0005 % by weight of flour.

Опис

Ключові слова

ферменті препарати, хлібопекарські властивості борошна, фізико-хімічні показник, хлібобулочні вироби, enzymes preparations, baking properties of flour, physico-chemical properties, bakery products, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Білик, О. А. Вплив ферментного препарату BEL'ASE F-250 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба / О. А. Білик, В. І. Дробот, Н. І. Савчук // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 91-92.

Зібрання