Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено ефективні параметри пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв такі як швидкість для газових потоків - 20-25 м/с, для рідинних потоків – 0,8-1,2 м/с, використання частотних регуляторів.
Determined effective parameters of pneumatic and hydraulic systems of food production such as the rate for gas flows - 20-25 m/s, for fluid flow - 0,8-1,2 m/s, using frequency regulators.

Опис

Ключові слова

гідравлічні системи, пневматичні системи, масообмін, теплообмін, hydraulic systems, pneumatic systems, mass transfer, heat transfer, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробницництв / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, О. Ю. Шевченко, С. В. Лензіон, М. В. Якимчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 34-35.

Зібрання