Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоколенко, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorМаксименко, Ірина Фаддеївна-
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorБабіч, Оксана Вікторівна-
dc.date.accessioned2012-06-26T08:19:10Z-
dc.date.available2012-06-26T08:19:10Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТехнологічні особливості процесів замочування зерна / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7 (145). - С. 41-43.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850-
dc.description.abstractВикладено динаміку зміни вологи у процесі замочування зернової маси залежно від температури середовища, розмірів зернівок, рівня екзотермічного виділення теплової енергії.uk_UK
dc.description.abstractPresents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat.en
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectсолодuk_UK
dc.subjectmaltuk_UK
dc.subjectзамочування-
dc.subjectвологопоглинання-
dc.subjectаерація-
dc.subjectдинаміка-
dc.subjectдифузія-
dc.subjectsoaking-
dc.subjectmoisture-
dc.subjectaeration-
dc.subjectdynamics-
dc.subjectdiffusion-
dc.subjectкафедра мехатроніки та пакувальної техніки-
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів-
dc.titleТехнологічні особливості процесів замочування зернаuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boatopzz.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.