Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКаліновська, Тетяна Віталіївна-
dc.date.accessioned2014-11-20T13:44:45Z-
dc.date.available2014-11-20T13:44:45Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКаліновська, Т. В. Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Каліновська Тетяна Віталіївна ; НУХТ. - К., 2014. - 21 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18552-
dc.description.abstractДисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології неглазурованих цукерок з комбінованим збивним та фруктово- желейним корпусом із використанням напівфабрикатів з виноградних вичавок та білково-полісахаридних комплексів. Досліджено хімічний склад вичавок винограду різних технічних сортів, розроблено технологію переробки виноградних вичавок, науково обґрунтовано доцільність застосування пюре та підвару з виноградних вичавок для створення нових технологій цукерок з комбінованими корпусами. The thesis is focused upon the development of technology for producing unglazed candies containing combined whipped and fruit jelly centre through applying semi-processed materials made of grapes residues and protein-polysaccharide complexes. The chemical composition of grapes residues of diverse technical varieties was studied; the technology for grapes residues processing was developed; the expediency of using grapes residues puree and marmalade in order to introduce new technologies for production of combined centres candies was scientifically substantiated.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectцукеркиuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати з виноградних вичавокuk_UA
dc.subjectгуміарабікuk_UA
dc.subjectжелатинuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectcandiesuk_UA
dc.subjectsemi-processed product of grapes residuesuk_UA
dc.subjectgum arabicuk_UA
dc.subjectgelatinuk_UA
dc.subjectpectinuk_UA
dc.titleВикористання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусамиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:05.18.01 - Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kalinovska.pdf696.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.