Рециркуляційні режими в підготовці повітря в солодорощенні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Викладено доцільність здійснювати енергетичну рециркуляцію безпосереднім змішуванням повітряних потоків або з використанням теплових насосів.
Presents the feasibility of recycling energy to direct mixing of air flow or by using heat pumps.

Опис

Ключові слова

солод, malt, аерація, охолодження, температура, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, aeration, cooling, temperature, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Рециркуляційні режими в підготовці повітря в солодорощенні / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, Р. М. Леус, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 8. – С. 55–57.

Зібрання