Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Матеріал присвячений використанню фруктових порошків як збагачувачів у технологіях оздоровчих продуктів.
Material deals with using fruit powders as enrichers in technologies of health products.
Опис
Ключові слова
наукові дослідження, технології оздоровчих продуктів, фруктові порошки, research, technology health products, fruit powders, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Баляс, Н. В. Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів / Н. В. Баляс, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 587.