Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкопенко, Наталія Степанівна-
dc.contributor.authorРибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2012-06-26T11:31:07Z-
dc.date.available2012-06-26T11:31:07Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСкопенко, Н. С. Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі / Н. С. Скопенко, Т. В. Рибачук-Ярова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. – С. 97-100.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875-
dc.description.abstractВизначено основні фактори господарського ризику, що виникають на етапах вибору цільового ринку, з урахуванням галузевих особливостей.uk_UK
dc.description.abstractBasic economic risk factors which arise up on the stages of choice of target market are certain, taking into account branch features.en
dc.subjectризикuk_UK
dc.subjectгосподарський ризикuk_UK
dc.subjectризик-менеджментuk_UK
dc.subjectrisk-
dc.subjecteconomic risk-
dc.subjectrisk-management-
dc.subjectкафедра економіки праці та менеджменту-
dc.titleАналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузіuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3750.pdf3.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.