Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скопенко, Наталія Степанівна | - |
dc.contributor.author | Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2012-06-26T11:31:07Z | - |
dc.date.available | 2012-06-26T11:31:07Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Скопенко, Н. С. Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі / Н. С. Скопенко, Т. В. Рибачук-Ярова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. – С. 97-100. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875 | - |
dc.description.abstract | Визначено основні фактори господарського ризику, що виникають на етапах вибору цільового ринку, з урахуванням галузевих особливостей. | uk_UK |
dc.description.abstract | Basic economic risk factors which arise up on the stages of choice of target market are certain, taking into account branch features. | en |
dc.subject | ризик | uk_UK |
dc.subject | господарський ризик | uk_UK |
dc.subject | ризик-менеджмент | uk_UK |
dc.subject | risk | - |
dc.subject | economic risk | - |
dc.subject | risk-management | - |
dc.subject | кафедра економіки праці та менеджменту | - |
dc.title | Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі | uk_UK |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.