Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19028
Назва: Позначення на маркуванні часових характеристик зберігання харчової продукції
Автори: Мнеріе, Думітру
Цуко, Думітру
Шамцян, Марк
Попович, Крістіна
Теличкун, Володимир Іванович
Губеня, Олексій Олександрович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Ключові слова: маркування
продукт
упаковка
labeling
product
packaging
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Позначення на маркуванні часових характеристик зберігання харчової продукції / Думітру Мнеріе, Думітру Цуко, Марк Шамцян та ін. // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 413-414.
Короткий огляд (реферат): Умови позначення на упаковці (етикетці) дати виготовлення, терміну зберігання, кінцевої дати споживання у законодавствах України, країнах Європейського Союзу та Митного Союзу відрізняються. Для безперешкодного експорту продукції виробник має враховувати особливості вимог маркування. Доцільно враховувати право споживача на повну інформацію про продукт. Terms designation on the packaging (label) date of manufacture, the term storage, end date consumption in legislation Ukraine, countries EU Customs Union and different. For smooth export products is tailored to suit the requirements of labeling. It is advisable to take into account the consumer's right to full information about the product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19028
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
396.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.