Вивчення змін властивостей модифікованих крохмалів після їх оброблення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено дослідження глибоких змін властивостей крохмальних полімерів та їх похідних в процесі модифікації.
The article presents the research of the deep changes of properties of starch polymers and their derivatives in the process of modification.

Опис

Ключові слова

крохмаль, модифікований крохмаль, зміна властивостей, starch, modified starch, change the properties, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Мельник, О. Ю. Вивчення змін властивостей модифікованих крохмалів після їх оброблення / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, В. В. Шутюк // Наука і освіта "2005" : VIII Міжнародна науково-практична конференція. - 2005. - Т. 69. - С. 64-67.