Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Хлібопекарська і кондитерська промисловість України

Анотація

Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва. Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.

Опис

Ключові слова

дріжджі, ферментативна активність, бродіння, fermentative activity, yeast, fermentation, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак, О. Д. Тесля // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 5. – С. 41-43.

Зібрання