Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Анотація
Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва.
Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.
Опис
Ключові слова
дріжджі, ферментативна активність, бродіння, fermentative activity, yeast, fermentation, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак, О. Д. Тесля // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 5. – С. 41-43.