Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19429
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоздобудько, Борис Валерійович-
dc.contributor.authorХіврич, Борис Іванович-
dc.date.accessioned2015-02-12T08:55:47Z-
dc.date.available2015-02-12T08:55:47Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationРоздобудько, Б. В. Технологічні і технічні аспекти утворення диметилсульфіду в пиві / Б. В. Роздобудько, Б. І. Хіврич // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20 – № 1. – С. 181 – 187.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19429-
dc.description.abstractВ роботі проведено дослідження даних літератури з питань основних властивостей, механізмів утворення і накопичення диметилсульфіду в солоді та пиві з його попередників, а також встановлення технологічних режимів, які впливають на вміст його в пиві. Визначено послідовність біохімічних процесів синтезу основних попередників диметилсульфіду в пиві – S-метилметіоніну і диметилсульфоксиду із метіоніну на стадіях солодорощення ячменю і сушіння свіжопророслого солоду. Встановлено технологічні режими інтенсивної деградації попередників у вільний диметилсульфід та способи зменшення його в пиві. In this paper, a study of the literature on the basic properties and mechanisms of formation and accumulation of dimethyl sulfide in malt and beer with its main predecessors, as well as establishing technological conditions that influence its content in beer. The sequence of biochemical processes of synthesis of the major precursors of dimethyl sulfide in beer – S-methylmethionine and dimethyl sulfoxide and methionine in the stages making malt. Established technology intensive modes of degradation predecessors in free dimethyl sulfide and ways to reduce it in beer.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкип’ятіння сусла з хмелемuk_UA
dc.subjectдиметилсульфідuk_UA
dc.subjectпивоuk_UA
dc.subjectсолодuk_UA
dc.subjectwort boiling with hopsuk_UA
dc.subjectdimethyl sulfideuk_UA
dc.subjectbeeruk_UA
dc.subjectmaltuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства-
dc.titleТехнологічні і технічні аспекти утворення диметилсульфіду в пивіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf449 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.