DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19657

Название: Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробів
Другие названия: Using wheat bran in the production of bakery products
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Доценко, Віктор Федорович
Bortnichuk, Oleg
Tsirulnikova, Vita
Dotsenko, Viktor
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery products
пшеничні висівки
пшеничные отруби
wheat bran
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Бортнічук, О. В. Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробів / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матер. IV Міжн. наук.-практ. конф. вчен., асп. і студ. – К.: НУХТ, 2014 – С. 54-56.
Краткий осмотр (реферат): Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Разработка технологий пищевых продуктов диетического, лечебно-профилактического и специального назначения является целесообразным и актуальным, особенно в связи с необходимостью усовершенствования системы питания населения. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19657
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
wheat bran.pdf133,12 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback