Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19842
Название: Characterization and propeties of hydrocolloids
Авторы: Pasichyi, Vasyl
Strashynskyi, Igor
Fursik, Oksana
Anisimova, Anna
Vazquez, Manuel
Ключевые слова: polysaccharides
proteins
hydrocolloids
полісахариди
гідроколоїди
білки
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Characterization and propeties of hydrocolloids / V. Pasichniy, I. Strashynskiy, O. Fursik and other // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 40-42.
Краткий осмотр (реферат): The term «hydrocolloids» is commonly used to describe a range of polysaccharides and proteins that are nowadays widely used in a variety of industrial sectors to perform a number of functions including thickening and gelling aqueous solutions, stabilising foams, emulsions and dispersions, inhibiting ice and sugar crystal formation and the controlled release of flavours, etc.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19842
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
21.pdf111.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.