Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19842
Назва: | Characterization and propeties of hydrocolloids |
Автори: | Pasichyi, Vasyl Strashynskyi, Igor Fursik, Oksana Anisimova, Anna Vazquez, Manuel |
Ключові слова: | polysaccharides proteins hydrocolloids полісахариди гідроколоїди білки кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Characterization and propeties of hydrocolloids / V. Pasichniy, I. Strashynskiy, O. Fursik and other // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 40-42. |
Короткий огляд (реферат): | The term «hydrocolloids» is commonly used to describe a range of polysaccharides and proteins that are nowadays widely used in a variety of industrial sectors to perform a number of functions including thickening and gelling aqueous solutions, stabilising foams, emulsions and dispersions, inhibiting ice and sugar crystal formation and the controlled release of flavours, etc. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19842 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
21.pdf | 111.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.