Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19842
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPasichyi, Vasyl-
dc.contributor.authorStrashynskyi, Igor-
dc.contributor.authorFursik, Oksana-
dc.contributor.authorAnisimova, Anna-
dc.contributor.authorVazquez, Manuel-
dc.date.accessioned2015-03-25T07:12:02Z-
dc.date.available2015-03-25T07:12:02Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationCharacterization and propeties of hydrocolloids / V. Pasichniy, I. Strashynskiy, O. Fursik and other // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 40-42.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19842-
dc.description.abstractThe term «hydrocolloids» is commonly used to describe a range of polysaccharides and proteins that are nowadays widely used in a variety of industrial sectors to perform a number of functions including thickening and gelling aqueous solutions, stabilising foams, emulsions and dispersions, inhibiting ice and sugar crystal formation and the controlled release of flavours, etc.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectpolysaccharidesuk_UA
dc.subjectproteinsuk_UA
dc.subjecthydrocolloidsuk_UA
dc.subjectполісахаридиuk_UA
dc.subjectгідроколоїдиuk_UA
dc.subjectбілкиuk_UA
dc.subjectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів-
dc.titleCharacterization and propeties of hydrocolloidsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf111.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.